Ekonomisk förvaltare till Depåer och Godsterminaler i Stockholm

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi vill göra det enklare att resa kollektivt och att transportera gods med järnväg. Vi vill också skapa nytt liv i stationsområden så att fler kan bo, arbeta och vistas nära det kollektiva resandet. Vill du vara med och bidra? Tjänsten som ekonomisk förvaltare ger dig en möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens.


Tjänsten
Vi söker nu en ekonomisk förvaltare inom affärsområde Depåer och Godsterminaler, Region Riks med placering i Stockholm. Du kommer arbeta med depåerna i Norrland och huvudsakligen anläggningarna i Luleå, Gävle och Borlänge. Tjänsten innebär en del resor, främst resor över dagen.
I tjänsten som ekonomisk förvaltare ingår att tillsammans med teamet säkra affärer och leverans till kunderna i ett antal av regionens depåfastigheter. Du ser möjligheter med uthyrning och att fastigheternas intäkter kan öka genom uthyrning till nya kunder samt genom merförsäljning till befintliga. Tillsammans med affärsutveckling identifierar du möjligheter till nya projekt.


Vem är du?
Vi söker en affärsmässig person med hög servicenivå och förmåga att sätta sig in i kundens situation samt förmåga att se och ta vara på affärsmöjligheter. För att passa i rollen bör du även vara initiativrik, resultatorienterad och ha ett förvaltande arbetssätt. Du är en god kommunikatör samt har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare har rätt person även väldigt god social kompetens som kommer väl till pass i de löpande direktkontakterna med hyresgästerna.
Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ansvara för ekonomisk förvaltning, dvs. fastigheternas intäkter
• Genomföra hyresgästmöten och löpande kontakt med hyresgäster och potentiella kunder
• Ekonomisk förvaltning och uthyrning av lokaler och järnvägsinfrastruktur
• Skriva hyresavtal och TRAV-avtal
• Göra fastighetsekonomiska kalkyler
• Ta fram underlag till budget och prognoser avseende fastigheternas intäkter
• Självständigt och tillsammans med övriga i teamet aktivt verka för ökad kundnöjdhet

Kvalifikationer
• Du är utbildad inom t e x ekonomisk fastighetsförvaltning, eller har flerårig erfarenhet inom området, samt har mycket goda kunskaper i fastighets-/hyresrätt
• Du har erfarenhet av att utveckla och arbeta med långsiktiga kundrelationer
• Du har vana av att styra underleverantörer och entreprenörer
• Du har vana av att bedöma fastighetsinvesteringar
• Du har flerårig erfarenhet av uthyrningsarbete
• Du har erfarenhet av förhandling

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Ekonomisk Förvaltare Depå passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 5e mars.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599600.