Fastighetsanalytiker till Jernhusen i Stockholm

Jernhusen

Vill du vara med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige?

För en rekrytering till Jernhusen söker vi nu en Fastighetsanalytiker till Transaktionsgruppen. Det är en bred roll med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Fastighetsanalytiker deltar du aktivt i Jernhusens transaktionsarbete avseende försäljningar och förvärv av fastigheter. Du stödjer Chef Transaktioner och Affärsansvariga med presentationsmaterial, kvalitativ analys, beslutsunderlag, värderingar, investeringsbedömningar samt informationsinhämtning.

Tjänsten innefattar att både ge och inhämta information från samtliga affärsområden och gemensamma enheter internt. Vidare ansvarar du för relevant information om fastighetsmarknaden. Att interagera med externa rådgivare, såsom värderare och mäklare, samt fastighetsmarknadsaktörer som potentiella köpare och säljare ingår i tjänsten. Du rapporterar till Chef Transaktioner och kommer ingå i enheten Bygg & Fastighetsutveckling. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning, som civilekonom, civilingenjör eller jurist, och minst två års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen, gärna inom fastighetsvärdering eller transaktioner. Tjänsten kräver hög integritet, affärsmässighet och analytisk förmåga.

Som person är du prestigelös, noggrann och har en god förmåga att lyssna in externa motparter och interna beställare. Då tjänsten innebär att ha många kontakter är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera på ett förtroendeingivande och smidigt sätt. Du bidrar till att skapa förtroende och respekt för fastighets-, investeringsbedömnings- och transaktionskunnandet internt genom att agera professionellt och med integritet i alla gränssnitt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med 4potentials. Om du har frågor kring tjänsten hänvisar vi till vår kontaktperson på 4potentials Kajsa Zetterholm, kajsa.zetterholm@4potentials.com.

Vill du enbart söka den aktuella tjänsten skickar du din ansökan via mail till kontaktpersonen, Kajsa Zetterholm.

Om du redan är medlem i 4potentials:
Som medlem i 4potentials kan du ansöka genom att gå in på din profil i databasen och på första sidan ange det jobb du vill ansöka till. Det gör du här: http://4potentials.se/sv/login/

Om du inte är medlem i 4potentials:
Vill du ansöka både till tjänsten och till talangnätverket 4potentials? Ansök till båda samtidigt via följande länk: http://4potentials.se/sv/ansok-till-natverket/.

Ansökningarna hanteras löpande. Välkommen med din ansökan!

Ort
Stockholm