Teknisk förvaltare till järnvägsdepåer i Malmö

Ett effektivt järnvägsunderhåll kräver flexibla depåer som ständigt anpassas efter nya behov och teknik. Vi utvecklar våra depåer och godsterminaler i nära dialog med våra kunder och tar ansvar för infrastruktur, byggnader och tyngre utrustning. Med depåer i rätt lägen minskar den tid tågen är ur trafik för underhåll.


Som Teknisk förvaltare på Jernhusen har du kostnadsansvar för all teknisk drift och sköter den löpande underhållsplaneringen inom ditt område. I din roll agerar du affärsmässigt, med hög servicenivå och sätter dig in i kundens situation. Tjänsten som Teknisk förvaltare ger dig en möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens.

Dina arbetsuppgifter
Du säkerställer att den tekniska förvaltningen drivs kostnadseffektivt och du bidrar med en effektiv och snabb problemlösning med stort kundfokus.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Budgetera och prognostiserar investeringar och kostnader.
- Arbeta med löpande säkerhetsarbete och uppföljning av säkerhetsrutiner och myndighetskrav.
- Fungera som projektledare av hyresgästanpassningar.
- Medverkar i upphandlingar.
- Deltar i projektgrupper vid nyproduktion och större projekt.
- Hantera miljöfrågor i projekten med stöd av Hållbar utveckling centralt.
- Utveckla och förbättra samarbetet med underleverantörer och entreprenörer.
- Hanterar investerings och kostnadsbedömningar.

Som Teknisk Förvaltare ingår du i olika kundteam inom affärsområdet med ett tätt samarbete med Affärsutvecklare och övriga förvaltare. Tjänsten är placerad i Malmö och kommer att innebära en del resor. Du rapporterar till Regionchef syd-väst, som finns i Göteborg.


Profil
För att lyckas i denna befattning behöver du vara initiativrik, resultatorienterad och har ett förvaltande arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör inom fastighetsteknik eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande verksamheter. Erfarenhet av upphandling och kunskaper inom entreprenadrätt ser vi som en fördel, liksom erfarenhet av projektledning. Du har även kunskaper inom energioptimering och fastighetsteknik samt erfarenhet av att arbeta med upphandlade driftentreprenörer för fastighetsdriften.


Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på 0709-350040, emila@isakssonrekrytering.se, ansök via länk https://goo.gl/1wi71k
Välkommen med din ansökan idag!