Sima Zangiabadi, Affärsutvecklare:

"Jag får skapa mervärden för Sverige"

Sima Zangiabadi jobbar med affärsutveckling inom stadsprojektPå Jernhusen är det högt tempo och det finns ett stort utrymme för innovation och flexibilitet. Jag är affärsutvecklare inom Stadsprojekt och jobbar med att göra stationsområdena till levande, spännande och trygga stadsdelar och samtidigt ge fler möjlighet att resa kollektivt.

Att arbeta med att utveckla våra städer är det roligaste man kan göra – att faktiskt få bidra till att samhällets utveckling går åt rätt håll.

Just nu arbetar jag med att planera Citybanans nya stationsbyggnad, "Station Stockholm City", ett minst sagt centralt projekt för Stockholms framtid. Det är en komplex uppgift och det är det som är så roligt. Som statligt bolag har vi ett stort ansvar för att tillgodose många aktörers behov, och samtidigt se till det affärsmässiga i vår egen verksamhet.

För att kunna göra ett bra jobb krävs en innovativ arbetsplats med rejäl framåtanda. Det har jag hittat på Jernhusen. Jag skulle rekommendera min arbetsplats till alla som letar efter ett utmanande jobb hos ett företag som hela tiden utvecklas framåt.