Till innehåll
Jernhusen

Brunnbyvägen 18

Vid Årsta partihallar finns nu möjlighet att vara med och ta fram en skräddarsydd lösning på upp till 12 000 kvm lager-/crossdockbyggnad.

Visionsbild på möjlig lösning.
PLATS:

Stockholm

YTA:

12000 ㎡

TILLTRÄDE:

Enligt överenskommelse

HYRA:

Kontakta annonsören

Kopiera länk

Var med och skräddarsy din nya logistikbyggnad

Vid Årsta partihallar finns nu möjlighet att vara med och ta fram en skräddarsydd lösning på upp till 12 000 kvm lager-/crossdockbyggnad i Stockholms mest citynära läge. Årsta partihallar ligger cirka åtta kilometer söder om Stockholms city, nära vägförbindelser och med möjlighet till tågtransport i direkt anslutning. Området är ett partihandelscentrum för bland annat frukt, grönsaker, blommor och fisk. Jernhusens detaljplan för Brunnbyvägen 18/Partihandlarvägen (fastigheten Östberga 1:3) gör det möjligt att uppföra en lager-/crossdockbyggnad med tillhörande kontor och personalutrymmen i fyra våningar. Byggnaden kommer att vara anpassad för lastning och lossning från järnväg eller lastbilar, sannolikt inlastning från 18-metersbilar och utlastning till mindre distributionsfordon. Möjlighet till citydistribution med elfordon.

Brunnbyvägen 18/Partihandlarvägen, som ligger i direkt anslutning till Jernhusens kombiterminal i Årsta och Årsta partihallar, är så centralt placerad det går utan att ligga innanför tullarna till Stockholms innerstad. Samtidigt som av- och infarter till södra stambanan, E4/E20 och Södra länken är mindre än en minut bort. Årsta partihallar ligger cirka åtta kilometer söder om Stockholms city och är ett partihandelscentrum för bland annat frukt, grönsaker, blommor och fisk.

I nära anslutning till området finns ett antal lunchrestauranger. Närmaste större centrum är Liljeholmen och Globenområdet. När den nya stadsdelen Årstafältet färdigställs finns matbutiker och restauranger ett stenkast bort.

Fastigheten, som nås enkelt med bil, ligger i Årsta partihallar och är strategiskt belägen mindre än en minut från av- och infarter till södra stambanan, E4/E20 och Södra länken. Närmaste busshållplats är Partihandlarvägen som trafikeras av buss 134 och 168 (mellan Gullmarsplan och Östberga). Cirka 10 minuters gångväg till närmaste pendeltågsstation Årstaberg som trafikeras av pendeltåg mellan exempelvis Uppsala-Södertälje och Bro-Älvsjö samt av tvärbanan Sickla-Alvik-Solna station och busslinjerna 134, 145 och 160.

Anmäl ditt intresse för detta objekt

Formuläret skickades

Något gick fel, försök gärna igen