Till innehåll
Jernhusen

Malmö

PLATS:

Malmö

YTA:

208 ㎡

TILLTRÄDE:

Omgående

HYRA:

Kontakta annonsören

Kopiera länk

Foajén erbjuder kontor och butiker, bara ett par steg från stationen. I ny urban stadsmiljö precis vid Malmös C stationens glashall på Rälsplatsen erbjuder Foajén kontor/butiker/showrooms med hög tillgänglighet för alla.

Byggår: 2017

Centralare än Malmö Central finns inte! Goda grannar som Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i ett mycket attraktiva området som växer och utvecklas där du kan ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Malmöbor och resenärer kommer idag till Malmö C för att mötas, äta, uträtta ärenden, fika mm. Detta är Malmös nya framsida!

I Foajéns entréplan finns idag goda grannar som bageri/café, restaurang, butiker och showroom och bredvid ligger Malmö C med mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!

Anmäl ditt intresse för detta objekt

Formuläret skickades

Något gick fel, försök gärna igen