Till innehåll
Jernhusen

Neptunigatan 2

I ett av Malmös Centralaste lägen

Glasvasen
PLATS:

Malmö

YTA:

146 ㎡

TILLTRÄDE:

Omgående

HYRA:

Kontakta annonsören

Kopiera länk

Fin butiks/kaféyta

Titta hit! Fin yta i en av Malmös finaste fastigheter. Dessutom mitt i Malmös knutpunkt dit alla har lätt att ta sig.

Byggår: 2015

Centralare än Malmö Central finns inte! Goda grannar som Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Malmöbor och resenärer kommer idag till Malmö C för att mötas, äta, uträtta ärenden, fika mm. Detta är Malmös nya framsida! Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

I Glasvasens entréplan finns idag goda grannar som bageri/café, restaurang och showroom. Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!

Ladda ner planritning

Ladda ner planlösning

Anmäl ditt intresse för detta objekt

Formuläret skickades

Något gick fel, försök gärna igen