Kontakt

Josefin Thörnert

HR Business Partner

josefin.thornert@jernhusen.se

Ett jobb som är hållbart

Att jobba på Jernhusen innebär att aktivt arbeta för att fler väljer hållbara resor och transporter.

Forma framtiden

Jernhusen är ett fastighetsbolag med fokus på transporter och stadsutveckling. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Då vi är relativt få anställda i ett företag med höga ambitioner innebär det att du får mycket ansvar och en möjlighet att göra skillnad på riktigt tillsammans med engagerade kollegor.

Vilka kompetenser jobbar här?

På Jernhusen jobbar bland annat projektledare, fastighetsförvaltare, controllers och affärsutvecklare. De flesta av våra yrken kräver ofta en akademisk examen, som till exempel civilekonom eller civilingenjör, och omfattar även en rad specialistkompetenser. Vi finns på ett flertal orter inom Sverige, men våra största kontor ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Oavsett roll eller befattning har vi gemensamma kärnvärden: vi är engagerade, vi tar ansvar, vi ser möjligheter.

Ett jobb som är hållbart

Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor och ett hållbart samhälle. Som bolag står vi inför en spännande framtid. Vi arbetar med infrastrukturprojekt som kommer att förändra våra städer och tillvarata utvecklingsmöjligheter i våra stationsområden. En levande stadsdel kring stationen med bostäder, arbetsplatser och olika slags service skapar goda möjligheter för att öka det kollektiva resandet genom att fler får nära till stationen och bidra till regional tillväxt genom att underlätta pendling.

Jernhusen är en av många aktörer som tillsammans kommer att sätta ett stort avtryck på samhällsutvecklingen. Om du tycker att det låter spännande ska du absolut söka dig till oss.