Byggprojektledare med driv och goda ledaregenskaper

Vill du vara med och jobba med vår jubileumssatsning i Göteborg?  I takt med att genomförandet av ett av Jernhusens större projekt, RegionCity, närmar sig och projekten blir fler förstärker och kompletterar vi nu projektledargruppen. Tillsammans med teamet av affärsutvecklare/projektägare och projekteringsledare kommer du att leda projektet Jubileumstornet. Du får vara med och skapa en bättre stadsmiljö och bidra till en mer hållbar framtid.

I Göteborgs stationsområde utformas nu RegionCity tillsammans med Göteborgs Stad. I rollen som projektledare får du möjlighet att arbeta med ett av Göteborgs mest centrala och intressanta utvecklingsprojekt. Jernhusen gör en jubileumssatsning inför Göteborgs 400-års jubileum 2021. Ett koncept bestående av fyra delar där Jubileumstornet, en kontorsfastighet som sträcker sig 22 våningar upp är först ut. Högst upp blir det en skybar med utsikt över hamninloppet och staden. Längre ner blir det en större publik terrass som länkas ihop med stationens utbud. Vid tornets fot ligger Jubileumshallen, som ska leda resenärerna mellan dagens station och västlänkens mittuppgång. Jubileumsplatsen blir ett torg utanför Centralstation som också utgör första delen i stadsutvecklingsstråket mot Gullbergsvass. Läs gärna mer på www.regioncity.se

Rollen som projektledare för Jubileumstornet är bred och komplex, du ansvarar för att styra projektet mot uppställda mål. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv.

Du får en unik möjlighet att medverka i utvecklingen av Göteborgs centrala delar. På Jernhusen får du arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens.

Vi söker dig som har

  • Bred och flerårig erfarenhet inom projektledning
  • Erfarenhet av projekt med stor komplexitet
  • Erfarenhet av att arbeta med bedömningar kring val av teknik, riskbedömningar, konsekvensanalyser
  • Goda kunskaper inom projektekonomi

Vi ser gärna att du som person är affärsmässig, analytisk och strukturerad. Du trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar, du är engagerad, driven och initiativrik. Du är en prestigelös ledare som också har förmågan att vara en god lagspelare. Du tycker även om att samarbeta och att knyta nya kontakter. Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, vi tar ansvar och vi ser möjligheter.

Vi tror att du har en akademisk bakgrund som exempelvis Civilingenjör Väg och Vatten/ Samhällsbyggnad eller en annan likvärdig akademisk examen.

Ansökan

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? I denna rekrytering samarbetar vi med Select Executive Search AB. Ansök till tjänsten genom att gå in på www.selectexecutivesearch.se

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med:

Marie Bubach på Select Executive Search AB på telefon 0707–60 72 43 alternativt marie@selectexecutivesearch.se