Projektledare med anläggnings- och grundläggningskompetens i Göteborg

I takt med att genomförandet av ett av Jernhusens större projekt, RegionCity, närmar sig och projekten blir fler förstärker och kompletterar vi nu projektledargruppen.

Tillsammans med teamet av affärsutvecklare och projektledare kommer du att vara delaktig i tidiga skeden. Du får vara med och skapa en bättre stadsmiljö och bidra till en mer hållbar framtid. Jernhusen äger flera intressanta och centrala markområden och möjligheterna att arbeta med spännande projekt är stora och garanterade.

Vill du vara med och jobba med vår jubileumssatsning i Göteborg? I Göteborgs stationsområde utformas nu RegionCity tillsammans med Göteborgs Stad. I rollen som projektledare får du möjlighet att arbeta med ett av Göteborgs mest centrala och intressanta utvecklingsprojekt. Jernhusen gör en jubileumssatsning inför Göteborgs 400-års jubileum 2021. Ett koncept bestående av fyra delar där Jubileumstornet, en kontorsfastighet som sträcker sig 22 våningar upp är först ut. Högst upp blir det en skybar med utsikt över hamninloppet och staden. Längre ner blir det en större publik terrass som länkas ihop med stationens utbud. Vid tornets fot ligger Jubileumshallen, som ska leda resenärerna mellan dagens station och västlänkens mittuppgång. Jubileumsplatsen blir ett torg utanför Centralstation som också utgör första delen i stadsutvecklingsstråket mot Gullbergsvass. Läs gärna mer på http://www.regioncity.se/

Rollen

Rollen som projektledare är bred och komplex och du kommer få arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens. Det finns stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv.

Rollen innebär att

 • Ansvara för att säkerställa projektens framgång genom att analysera och rapportera ekonomi, risker med mera
 • Fastställa lämpliga alternativ avseende genomförande, tekniker och konsekvenser i kommande entreprenader
 • Ansvara för upprättande av produktionskostnadskalkyler och budget
 • Ansvara för kostnads-, tids- och ekonomiuppföljning efter investeringsbeslut
 • Delta i upphandling av entreprenader
 • Ansvara för att leda projektmöten och byggmöten
 • Ansvara för kvalitets- och miljöarbeten
 • Ansvara för projekt- och slutrapportering
 • Överlämning projekt till förvaltning

Vi söker dig som har

 • Bred och flerårig erfarenhet av anläggnings- och grundläggningsverksamhet
 • Erfarenhet av projekt med stor komplexitet
 • Erfarenhet av att arbeta med tidiga skeden och med god kännedom om detaljplaneprocesser
 • Erfarenhet av att ha arbetat med både planering/projektering och genomförande
 • Erfarenhet av att arbeta med bedömningar kring val av teknik, riskbedömningar, konsekvensanalyser
 • Goda kunskaper inom ekonomi

Vi ser gärna att du som person är affärsmässig, analytisk och strukturerad. Du trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar, du är engagerad, driven och initiativrik. Du är prestigelös och en god lagspelare som tycker om att samarbeta och att knyta nya kontakter.

Vi tror att du har en akademisk bakgrund som exempelvis Civilingenjör Väg och Vatten, Lantmäteri eller en annan likvärdig akademisk examen.

Ansökan

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? I denna rekrytering samarbetar vi med Select Executive Search AB. Ansök till tjänsten genom att gå in på www.selectexecutivesearch.se

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med: Marie Bubach på Select Executive Search AB på telefon 0707–607243 alternativt marie@selectexecutivesearch.se