Teknisk systemadministratör

Vi söker dig som trivs i rollen som administratör och som drivs av möjligheten att utveckla och effektivisera arbetssätt och rutiner.

Jernhusens övergripande vision handlar om att bidra till ett mer hållbart samhälle och mer hållbara transporter. Jernhusens fastigheter utgör en viktig del av den svenska infrastrukturen. Genom våra fastigheter rör sig cirka en halv miljon människor varje dag och en stor del av den svenska tågflottan rör sig i våra depåer och terminaler eller i våra stationsmiljöer.

Jernhusen gör under år 2017 och framåt en stor satsning för att digitalisera sina processer inom teknisk fastighetsförvaltning. Rollen som teknisk systemadministratör är därför en betydelsefull position där du kommer ha en viktig roll i samband med vår administration av våra tekniska system och hur vi säkerställer kvalitet både internt men även externt mot våra kunder. I rollen som systemadministratör ingår du i Jernhusens Teknikavdelning, en stödfunktion åt den tekniska förvaltningen.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat i en utvecklande miljö med stor kompetens. Tjänsten är placerad på Jernhusens huvudkontor mitt i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

  • Sköta löpande administration i ett flertal system
  • Arbeta aktivt med förbättringsförslag gällande administration och våra system
  • Hjälpa till med övrig administration exempelvis projektplaner

Är du den vi söker?

Du får en betydelsefull roll som administratör inom teknikområdet. Vi söker dig som trivs i rollen som administratör och som drivs av möjligheten att utveckla och effektivisera arbetssätt och rutiner. Du bidrar till teamet med din erfarenhet och kunskap inom området tekniska system. Att du har ett tekniskt intresse och fallenhet för teknik tror vi är en förutsättning för att lyckas i rollen. Det är också viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, Vi tar ansvar och Vi ser möjligheter.

Din bakgrund/profil

  • Gymnasiekompetens
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som administratör med systemstöd
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen

Vi ser det även som mycket meriterande om du har någon form av teknisk utbildning samt tidigare erfarenhet av att arbeta i rollen som super-user.

Rekryteringsprocess

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Isaksson Rekrytering.

Rekryteringskonsult
Josefin Chapovalova
0760–001197
josefin@isakssonrekrytering.se

Alternativt

Tina Sundman
0768–000419
tina@isakssonrekrytering.se