Teknisk Systemförvaltare SharePoint/Team Leader

Har du några års erfarenhet av arbete med systemförvaltning i SharePoint och vill ta ett nästa steg i karriären?

 Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat företag där du kommer att ha en betydelsefull roll i en påbörjad digitaliseringsresa? Jernhusen söker en Teknisk Systemförvaltare SharePoint/Team Leader. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill bidra med din expertis inom systemförvaltning av SharePoint-miljöer i kombination med Team Leader-ansvar för två  kompetenta systemförvaltare.

I rollen som Teknisk Systemförvaltare kommer du ta ett helhetsgrepp för Jernhusens SharePoint-miljö. Detta innebär ansvar för att hantera livscykeln för systemet genom koordinering av kravhantering, utveckling, test, implementation av förändringar/utveckling. Du kommer att stötta verksamheten/systemägare med att formulera krav för systemförändringar samt bidra med tekniska frågeställningar kring systemen.

I ditt dagliga arbete så kommer du ha kontakt med systemleverantörer, utvecklare och drift, samt användare. Rollen innebär även att du upprätthåller åtgärdslista/förvaltningslista samt agerar förvaltningsledare för systemen. Vidare kommer du att ansvara för behörighetsfrågor, support och utbildningar för systemens användare när det efterfrågas. Som Teknisk Systemförvaltare så kommer du också att upprätthålla forum och kontakter med systemägare, projektgrupper, förvaltningsgrupper och användare. Som Team Leader för de Tekniska Systemförvaltarna så kommer du ansvara för förvaltningsprocessen. I denna roll ingår även att säkerställa ett enhetligt arbetssätt inom systemförvaltningen för Jernhusens samtliga system genom att till exempel ta fram SLA för verksamheten.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att komma in i en spännande tillväxt- och uppbyggnadsfas med intressanta utvecklingsprojekt inom vår IT-miljö. Detta i ett stabilt bolag med långsiktighet och ett starkt varumärke. Du kommer få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde. Tjänsten är placerad på Jernhusens huvudkontor mitt i centrala Stockholm.

Vem är du?

Det är viktigt att du kan identifiera dig med Jernhusens värdeord; Vi är engagerade, Vi tar ansvar och Vi ser möjligheter. Du är vidare en kommunikativ och ansvarstagande person som har arbetat med förvaltning av SharePoint-miljöer och som nu vill ta ett nästa steg i karriären och även axla rollen som Team Leader! För att lyckas och trivas hos Jernhusen så ser vi att du är positiv, metodisk, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Gällande formella krav ser vi att du:

  • Högskoleutbildning inom Data/IT.
  • Minst två års erfarenhet av arbete med förvaltning av SharePoint-miljöer.
  • Är flytande i svenska i tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen eller om du har arbetat i rollen som SharePoint utvecklare. Vi ser det även som intressant om du arbetat som Team Leader och erfarenhet av kända förvaltningsmodeller samt utveckling av dessa.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jernhusen AB med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Wise IT, Catarina Anderson, 076-000 18 86. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!