Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Maria Dillner Sjölin ny HR-chef på Jernhusen

2016-03-09

Jernhusens nya HR-chef heter Maria Dillner Sjölin och kommer närmast från Bring Citymail Sweden AB där hon varit HR-chef sedan 2011. Maria har tidigare också varit personalchef på Ragn-Sells. Hon kommer att ingå i Jernhusens ledningsgrupp och rapporterar till vd. 

- Med Maria Dillner Sjölin får Jernhusen en stark strategisk kraft inom HR. Vi verkar i en föränderlig värld som är komplex och snabbrörlig med ökande konkurrens om viktig kompetens. Därför fortsätter vi vässa vår förmåga inom kompetensutveckling, säger vd Kerstin Gillsbro. Det kommer Maria starkt att bidra till.

- Jernhusen har en unik position att påverka samhällsstruktur och kommunikativa beteenden. Det är få arbetsgivare som kan erbjuda denna fantastiska möjlighet att bidra till väsentliga samhällsinsatser. Jag vill självklart bli en del av detta team och ser fram emot att få lyfta fram och fortsätta bygga upp Jernhusen som en utvecklande och inspirerande arbetsplats för ambitiösa och kompetenta medarbetare som vill göra skillnad, säger Maria Dillner Sjölin.

Maria Dillner Sjölin tillträder sin tjänst i augusti 2016.

För mer information:

Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen, 0734-39 26 21

Maria Dillner web_Foto Bring Citymail

Ladda ner högupplöst bild