Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Pressvisning: Nu startar arbetet med framtidens Centralstation i Stockholm

2016-03-07

Välkommen på pressvisning när Jernhusen och Stockholms stad presenterar visionen för hur Stockholms Centralstationsområde ska utvecklas för resenärerna och för Stockholmarna. Nu planeras en överdäckning för delar av spårområdet där en ny station kommer vara i fokus.

Jernhusen och Stockholms stad är överens om att starta ett utvecklingsarbete tillsammans för centralstationsområdet. Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusens, och Roger Mogert, stadsbyggnadsborgarråd Stockholms stad, beskriver det gemensamma utvecklingsarbetet för framtidens Centralstationsområde.

När: Tisdag 8 mars kl 13.00.

Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre, 1 trappa upp.

Anmälan: Anmäl ditt deltagande till cecilia.granath@jernhusen.se eller 0734-392621.

Stockholms Centralstation är Sveriges största kommunikationspunkt med över 200 000 resenärer varje dag. Samtidigt är Stockholm den huvudstad i Europa som växer mest just nu. Det för med sig utmaningar när antalet resenärer ökar.

Visionen är att bygga en ny station som länkas ihop med den nuvarande stationen: historia och framtid kommer ligga sida vid sida och ska motsvara framtidens krav på resenärskomfort och service.

För mer information:

Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen, 0734-39 26 21