Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Jernhusen i final till Årets bästa hållbarhetsredovisning

2016-05-26

Jernhusen är en av tre som kan vinna pris för Årets bästa hållbarhetsredovisning. Tidningen Aktuell Hållbarhet har utsett finalisterna i tävlingen där Jernhusen uppmärksammas i kategorin Offentlig sektor och statliga bolag.

- Vi har hållbarhetsredovisat enligt GRI sedan 2008 och lägger oss vinn om att vara så tydliga och transparenta som möjligt, säger kommunikations- och hållbarhetschef Lotta Fogde på Jernhusen. Den här nomineringen säger oss att vi är på rätt väg samtidigt som den sporrar oss att jobba vidare med ytterligare förbättringar i vår integrerade års- och hållbarhetsredovisning.

Priset delas ut den 2 juni. Totalt har 139 företag nominerats och tre företag har gått till final i respektive kategori: Stora företag, Små och medelstora företag samt Offentlig sektor och statliga bolag. Jernhusen tävlar mot Swedfund och Göteborg Energi.

För mer information:

Lotta Fogde, kommunikations- och hållbarhetschef, 070-562 85 36

Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen, 0734-39 26 21