Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Jernhusen rekryterar inom stadsutveckling

2016-08-18

Jernhusen går in i nästa fas för utvecklingen av den stationsnära staden och rekryterar Daniel Markström, Humlegården Fastigheters arkitekturchef samt projektchef, i en nytillsatt affärsutvecklarroll, som affärsstrateg.

- Vi ser framför oss en stark utvecklingsfas. Jernhusen agerar nu för att utveckla stationsnära områden i framförallt Stockholm, Göteborg och Malmö. Daniels kompetens och erfarenhet inom stadsbyggnad, arkitektur och komplexa projekt kommer vara till stor nytta i Jernhusens stora stadsutvecklingsprojekt, säger Ann Wiberg, affärsområdeschef Jernhusen.

Jernhusen planerar centrala kontor, ytor för handel, service och hotell samt bostäder. Målet är att få fler att välja kollektivtrafiken med nya stadsmiljöer som sjuder av liv dygnet runt där såväl resenärer och boende som arbetande och företag trivs och vill etablera sig. Motorn i stadsdelarna är Centralstationerna som ser till att flödet och pulsen ligger på en hög nivå.

- Jag ser verkligen fram emot att bidra till Jernhusens utveckling. Det finns en otrolig potential i fastighetsbeståndet. I kombination med Jernhusens höga ambitioner inom stadsutveckling finns förutsättningar att verkligen göra skillnad för Stockholms, Göteborgs och Malmös framtid, säger Daniel Markström.

Daniel börjar på Jernhusen den 15 september och kommer vara placerad på Stockholmskontoret. Precis innan sommaren anställdes också Jörgen Ljungberg i Göteborg och Freddie Bergkvist i Malmö, båda från Skanska. Samtidigt med Daniel börjar också Elin Flamand från Swedbank i Stockholm.

För mer information:

Ann Wiberg, Affärsområdeschef Jernhusen, 0734-39 26 28

Cecilia Granath, Pressansvarig på Jernhusen, 0734-39 26 21  

 Foto: Jonas Eriksson

www.jernhusen.se

Daniel Markström liten bild

Ladda ner högupplöst bild