Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Blomsterbutik med New York-känsla på Malmö Centralstation

2016-09-01

Blomsterbutiken Power of Flower öppnar på Malmö Centralstation. Från och med den 1 september kan resenärer i farten göra enkla och snabba blomsterinköp på stationen. En smart och unik bärkasse säkerställer blommornas vattenpackning på resan.

- Blomsterbutiken mitt i stationen ska kännas som en oas i en den stundtals hektiska storstadsmiljön, säger Linda Ihreskog, delägare av Power of Flower. Vår ambition är att skapa ett klassiskt blomsterstånd i stil med det man så ofta kan njuta på gatorna i Köpenhamn och New York.

- Det här utvecklar Centralstationen och underlättar vardagen för resenärerna, säger Thomas Marot, förvaltningschef på Jernhusen. Power of Flower är ett klockrent exempel på en butik där man kan handla snabbt och smidigt. Det gröna kommer dessutom att bidra till ett skönare intryck i Glashallen.

Varje dag presenteras ett antal blommor anpassade för säsongen. Kunden väljer sedan, ungefär som i en godisbutik, en eller flera sorter som alla kan matcha varandra på olika sätt. Detta gör inköpet både snabbt och smidigt för resenärer som har buss och tåg att passa.

För mer information:

Thomas Marot, Förvaltningschef Jernhusen, 072-229 11 28

Malin Bernce, Ägare Power of Flower, 0735-33 60 22

Linda Ihreskog, Ägare Power of Flower 0709-61 12 78

Cecilia Granath, Pressansvarig på Jernhusen, 0734-39 26 21

www.jernhusen.se

Power of Flower bärkasse

Ladda ner högupplöst bild

Power of Flower Emballage

Ladda ner högupplöst bild