Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Sveriges bästa Food Truck flyttar in på Malmö Centralstation

2016-09-28

Den 29 september är det premiär för Nordic Street Food på Malmö Centralstation. Nu kan resenärer och besökare ta del av det prisbelönta food truck-konceptet med nordiska specialiteter i en pop-up-restaurang i stationens food court.

Jernhusen har tagit in Nordic Street Food till Centralstationen, som under sex månader kommer att erbjuda både sina paradrätter och nya specialiteter. Bland annat kommer de att tar fram nya fika- och frukostvarianter.

- På Malmö Centralstation får vi en plats där vi kan nå nya målgrupper. Det ger oss också möjlighet att utveckla vårt koncept ytterligare, säger Pernilla Elmquist på Nordic Street Food. Vårt food truck-koncept passar bra in på resenärer i farten.

Utöver restaurangen kommer Nordic Street Food också sälja de råvaror som används i rätterna.

- Nordic Street Food är ett utmärkt komplement till våra övriga restauranger på Centralstationen. De står för något nytt och spännande som också underlättar vardagen för resenärerna när de kan handla med sig mat hem eller på tågresan, säger Thomas Marot, förvaltningschef på Jernhusen.

För mer information:

Thomas Marot, Förvaltningschef Jernhusen, 072-229 11 28
Pernilla Elmquist, Grundare Nordic Street Food, 070 620 20 94
Jens Almgren, Grundare Nordic Street Food, 0703-26 26 99
Cecilia Granath, Pressansvarig på Jernhusen, 0734-39 26 21