Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Väte Trafik ny terminaloperatör på Stockholm Årsta Kombiterminal

2016-09-29

Jernhusen anlitar Väte Trafik som från och med 1 januari 2017 kommer att ta över terminalverksamheten på Stockholm Årsta Kombiterminal efter att Carrier har sagt upp sitt avtal.

Väte Trafik är redan idag verksamma på Stockholm Årsta Kombiterminal där de hanterar växlingen in och ut ur terminalen. De tar över den befintliga verksamheten där de fortsätter att erbjuda effektiv logistik och godshantering.

- Väte Trafik är rutinerade i järnvägsbranschen och har stor kunskap om verksamheten på terminalen. Vi kommer fortsätta att samarbete med terminaloperatören i utvecklingen av verksamheten för att göra det enklare för varuägare att välja järnvägen som transportväg, säger Micael Svensson, affärsområdeschef på Jernhusen.

För mer information:

Micael Svensson, affärsområdeschef Jernhusen, 070-724 29 33

Cecilia Granath, Pressansvarig på Jernhusen, 0734-39 26 21