Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Ny takmålning lyser upp Eskilstuna Centralstation

2016-11-01

Nu har resenärerna i Eskilstuna fått en ljusare och finare station. Med ny takmålning och ny LED-belysning har miljön på Eskilstunas Centralstation blivit både ljusare och tryggare. Under året har också fastighetsägaren Jernhusen renoverat toaletterna och bytt ut sittbänkarna i väntsalen till nya fräscha möbler.

-         ​För att skapa en ljusare miljö har den föråldrade glödlampsbelysningen bytts ut mot ny modern LED-belysning. Vi vet att ljusa lokaler är viktigt för att resenärerna ska uppleva stationen som trevlig och trygg, säger Kent Mandl, förvaltare på Jernhusen. Det har varit lite mörkt och skumt på stationen men idag får man en helt annan positiv känsla.

Den positiva upplevelsen hänger också ihop med den nya upplysta takmålningen som resenärer möter när de kommer in på stationen från perrongsidan.

-  Reaktionerna på takmålningen, som föreställer ett takfönster med en härlig himmel, har varit väldigt positiva. Folk ser det, och det är riktigt kul, säger Kent Mandl.

För mer information:

Kent Mandl, Förvaltare Jernhusen, 072-230 91 07

Ann Lindberg, Tf pressansvarig Jernhusen, 0733-129 029

www.jernhusen.se