Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Samsung låter besökarna testa nya innovationer på Stockholms Centralstation

2017-05-22

Det har varit en intensiv vår för Samsung. Först lanserades betaltjänsten Samsung Pay, som gör det möjligt att betala med telefon och klocka istället för med plånbok. Och för två veckor sedan var det säljstart för det mobila flaggskeppet Galaxy S8. För att ge allmänheten chansen att lära känna Samsungs breda utbud av produkter föll valet på att bygga upp ett event på Stockholms Centralstation tillsammans med Jernhusen Media.

I samband med säljstarten för Galaxy S8, byggde Samsung upp ett eget showroom på Stockholms Centralstation. På den 200 kvadratmeter stora eventytan bjuds resenärer och besökare in i Galaxy Studio för att uppleva Samsungs egen galax. I studion kan besökarna bekanta sig med Samsungs hela utbud av innovativa mobila produkter som till exempelvis Gear VR med handkontroller, DEX och kameran Gear 360.

-       Vi vill ge människor chansen att uppleva våra produkter på ett inspirerande sätt. Centralstationen är en perfekt plats eftersom många som befinner sig där ska ut och resa, vilket ofta betyder en del väntetid. Förhoppningsvis kan vi göra väntandet roligare med Samsung Galaxy Studio, säger Giselle Almonacid, Category Marketing Manager på Samsung.

Galaxy Studio kan upplevas på Centralstationen under sex veckor till och med 27 maj. Konceptet har tagits fram i samarbete med kommunikationsbyrån Cheil.

-     Det är alltid lika imponerande när Samsung bygger upp sina event hos oss. Med hög kvalitet i hantverket och ett genomtänkt koncept, låter de besökarna interagera, testa och uppleva nya innovationer på ett inbjudande sätt. Samsung är ett mycket bra exempel på hur man med upplevelsedesign kan bidra till resenärsupplevelsen och samtidigt belönas med besökarnas uppmärksamhet och nyfikenhet, säger Ann Hermansson, Marknadsansvarig Jernhusen Media.

r mer information vänligen kontakta:

Samsung: Giselle Almonacid, 073-7083590, g.almonacid@samsung.com

Cheil Nordic: Patrik Eriksson, 070-249 83 87, patrik.eriksson@chiel.com

Jernhusen Media: Ann Hermansson, 073-413 32 46, ann.hermansson@jernhusen.se

Bilder: Jernhusen Media

Samsung Centralstationen

Ladda ner högupplöst bild

Samsung detaljbild

Ladda ner högupplöst bild

Samsung på Stockholms Centralstation

Ladda ner högupplöst bild