Kontakt

Cecilia Granath

Pressansvarig

0734-39 26 21

cecilia.granath@jernhusen.se

Stockholms Centralstation ska utmana som matdestination

2017-11-22

I början av nästa år ska lunch- och middagssugna lockas till nya matställen i charmig stationsmiljö. Nya spännande smaker kompletterar de klassiska take away-alternativen.   

Ombyggnationen av Norra hallen på Stockholms Centralstation tar fasta på trenden i samhället att vi vill ha högre kvalitet och mer ekologiskt hållbara alternativ, även på snabbmat och take away. Nu ökar alternativen för resenärerna med fyra nya koncept.

– Vi vill ge resenärer och besökare en större bredd och högre nivå på sina matupplevelser. Det kommer att bli både välkända och nya aktörer som öppnar här nästa år, säger Pontus Larsson, chef uthyrning affärsområde Stationer Jernhusen.

Den foodcourt som tidigare mötte resenärerna när de klev in på stationen rivs under vintern och ersätts av trivsamma sittplatser som harmoniserar med stationens atmosfär i centralhallen. Invigningen blir tidigt under 2018.

– De senaste åren har Vasagatan och närområdet kring centralstationen fått ett riktigt lyft med fler kontor och nya restauranger. Nu lägger vi till ännu en pusselbit för att stärka stationens erbjudande till både resenärer och lunchgäster, säger Pontus Larsson.

Stockholms-Centralstation

Ladda ner högupplöst bild