Kontakt

Henrik Fontin

Chef HR & Kommunikation

0706-20 11 88

henrik.fontin@jernhusen.se

Henrik Fontin ny HR – och kommunikationschef på Jernhusen

2019-06-28

Jernhusens HR-chef Henrik Fontin tillträder den 15 juli som ny HR – och kommunikationschef när Lotta Fogde, kommunikations- och hållbarhetschef slutar i juli. Chef affärsområde stationer Åsa Dahl får framöver också rollen som hållbarhetschef.

– Genom att skapa en gemensam enhet med HR och Kommunikation stärker vi innovations- och förändringskraften i bolaget. Det bidrar till att skapa bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling av vår kärnaffär, säger Kerstin Gillsbro.

Henrik Fontin har ansvar för företagets HR-frågor och tillträder nu också rollen som chef kommunikation.

– Det ska bli otrolig kul och inspirerande att få utveckla den nya funktionen för HR och Kommunikation tillsammans med den talang som finns i bolaget och vara med att göra skillnad för vår affär, säger Henrik Fontin.

Åsa Dahl fortsätter i sin roll som affärsområdeschef för Stationer och får nu dessutom i uppdrag att integrera hållbarhetsfrågorna ännu mer med bolagets samlade affär.

– Jag har ett stort personligt engagemang i frågor som rör hållbarhet och det ska bli roligt och intressant att få fortsätta utveckla och integrera hållbarhetsarbetet i vår affär, säger Åsa Dahl.

För mer information
Kerstin Gillsbro, vd Jernhusen, 070-621 26 29, kerstin.gillsbro@jernhusen.se

Henrik Fontin HR och kommunikationschef Jernhusen

Ladda ner högupplöst bild

Åsa Dahl Chef affärsområde Stationer Jernhusen

Ladda ner högupplöst bild