Kontakt

Henrik Fontin

Chef HR & Kommunikation

0706-20 11 88

henrik.fontin@jernhusen.se

Ny resenärsservice – paketinslagning på Stockholms Centralstation

2019-12-10

Julen är tågresandets högtid, men också en tid med ändlösa att göra-listor och sista-minuten-inköp. Som en extra julservice till alla resenärer erbjuder därför Jernhusen och Stockholms Centralstation gratis paketinslagning i Centralhallen. Paketinslagningen är öppen fram till jul och det kostar inget att få paketen inslagna i stationens specialdesignade omslagspapper.

Julklappsinslagningen öppnar den 9/12 och personal finns på plats varje dag fram till den 23/12. Mitt i Centralhallen och i anslutning till en mindre julmarknad möts alla av en stor, paketformad kiosk där man kan få paketen inslagna utan kostnad.

Omslagspapperet är illustratören Klas Fahléns tolkning av Stockholms Centralstation och mönstret visar bland annat den välkända fasaden och Nils Ericson-statyn.

– Förutom att erbjuda resenärerna service i vardagen är aktiviteten ett sätt att lyfta julhandeln för våra hyresgäster samt ett kul sätt att visa upp vår ikoniska centralstation. Dessutom vill vi förenkla julresandet för resenärerna och uppmuntra fler att ta tåget hem och bort i jul, säger Cecilia Granath, pressansvarig på Jernhusen.

Fakta:
Paketinslagningen är öppen varje dag från den 9/12 och fram till och med den 23/12.
Öppettiderna för inslagningen är 11-19 (med reservation för att lagret kan ta slut). 

För mer information
Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen. 0734-39 26 21
 

Paketinslagning Stockholms Centralstation

Ladda ner högupplöst bild