Kontakt

Henrik Fontin

Chef HR & Kommunikation

0706-20 11 88

henrik.fontin@jernhusen.se

Peter Anderson ny Ekonomidirektör på Jernhusen

2020-07-06

Peter Anderson är utsedd till ny Ekonomidirektör på Jernhusen och tillträder den 1 september 2020.

Peter efterträder Anders Bäck som lämnar Jernhusen under hösten 2020. Han kommer att sitta i Jernhusens ledningsgrupp och ansvara för Jernhusens ekonomi- och juridikfunktioner. Senast kommer Peter från rollen som CFO på Hemfosa Fastigheter dessförinnan har han haft olika CFO och ekonomichefsroller på bland annat Kungsleden, ICA Fastigheter och Steen&Ström. Peter har en examen från Handelshögskolan i Stockholm och har en revisorsbakgrund från KPMG.

– Jag ser framemot att få arbeta tillsammans med Peter. Han kommer att bidra både med sin breda kompetens inom ekonomi och med sin gedigna erfarenhet från fastighetsbranschen säger Kerstin Gillsbro vd Jernhusen.