Kontakt

Frågor om lediga eller kommande lediga lokaler vänligen ring: 020-223 223

Glasvasen- litet kontor ledigt!

Med sin runda eleganta fasad och perfekta läge är Glasvasen uppseendeväckande - en profilbyggnad! Glasvasen är ett hus som märks och som skiljer sig från alla andra. Det är också ett hus med många olika mötesplatser. I entréplanet finns bland annat bageri med café restaurang och frisör. Du når kontorsplanen både från huvudentrén på Carlsgatan och via en genväg från caféet vid torget. På plan 2 har vi ett välplanerat kontor snart ledigt för sin nästa hyresgäst,

Utförande
Bygg-/Renoveringsår:2015
Våningsplan:2
Planlösning:På plan 2 har vi ett välplanerat kontor snart ledigt för sin nästa hyresgäst, med en välkomnande entré med intilliggande pentry, 2 representativta mötesrum, samt en inre belägen öppen arbetsyta med plats för 6-7 skrivbord. Med de fasta installationerna samlade i mitten gör vi plats för både arbetsplatser och mötesplatser nära dagsljuset längs fasaden. De stora glasfönstren går från golv till tak så att kontoren öppnar sig mot stadsrummet. Textilgolv och akustiktak dämpar ljud och ger lugn vid arbetsplatserna, medan mötesrum och entré har försetts med parkett.
Storlek
Total:160 m²
Kontor:160 m²
Geografi
Adress:Carlsgatan 3, 211 20 Malmö
Område:Centrum
Kommun:Malmö
Omgivning
Omgivning/natur:Centralare än Malmö Central finns inte! Direkt vid Malmö C, nära till Malmö Högskola, Malmö Live och på några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.
Kommunikationer:Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig! Parkera din cykel torrt och tryggt i Glasvasens sportdepå, med fräscha omklädningsrum.
Service:I Glasvasens entréplan finns café och restaurang. Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.