Lokgatan 8 Malmö

Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna.

Nu har vi kvar ett fåtal kontor, i plan 4 och 5. Här erbjuder vi högpresterande kontor kompletterat med profilskapande gemensam lobby och butiker/service i bottenvåningen. Och en takpromenad med nya vyer över Malmö, för alla i huset. Vill du vara med på denna resa? Hör av dig till;
Filip på filip@nordicpropertygroup.com

Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna. Och för att det ligger vid en väldigt social plats – mitt i det nya centrala Malmö. Det är ett bra ställe att jobba på, nära kommunikationer och allt annat som behövs för en smidig arbetsdag. Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.

Bygg/renoveringsår:
2019
Våningsplan:
5
Planlösning:
Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.