Kontakt

Frågor om lediga eller kommande lediga lokaler vänligen ring: 020-223 223

Välkommen till Foajén

Nu har vi kvar ett fåtal kontor, i plan 4 och 5. Här erbjuder vi högpresterande kontor kompletterat med profilskapande gemensam lobby och butiker/service i bottenvåningen. Och en takpromenad med nya vyer över Malmö, för alla i huset. Vill du vara med på denna resa? Hör av dig till;
Filip på filip@nordicpropertygroup.com

Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna. Och för att det ligger vid en väldigt social plats – mitt i det nya centrala Malmö. Det är ett bra ställe att jobba på, nära kommunikationer och allt annat som behövs för en smidig arbetsdag. Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.

Utförande
Bygg-/Renoveringsår:2019
Våningsplan:5
Planlösning:Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.
Storlek
Total:450 m²
Kontor:450 m²
Geografi
Adress:Lokgatan 8, 21120 Malmö
Område:Centrum
Kommun:Malmö
Omgivning
Omgivning/natur:Centralare än Malmö Central finns inte! Med goda grannar som Glasvasen, Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.
Kommunikationer:Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Stads- och regionbussar stannar vid Malmö C. Till tågets kupédörr är det bara ett tiotal meter. Men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!
Service:Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.