Raymon Levin

Raymon Levin

Chef Förvaltning Stockholm

raymon.levin@jernhusen.se

0702-74 53 00

Stockholms Centralstation – toppmoderna kontor med anor

År 2013 påbörjade Jernhusen en omfattande helrenovering av de gamla kontorslokalerna i Stockholms Centralstation. Ambitionen var att återställa lokalerna till sitt ursprungliga utseende men tillföra moderna funktionaliteter och samtidigt respektera den blåklassade K-märkningen.

Projektet innebar en rejäl utmaning, men 2015 kunde den första av sex hyresgäster flytta in och idag sitter över 350 personer i Stockholms mest centrala kontor.

Den gemensamma kontorsentrén ligger i centralstationens nyrenoverade huvudentré mot Vasagatan där det finns restauranger och café som närmsta service. Utöver det står hela centralstationens utbud med över 80 butiker, caféer och restauranger till förfogande, för att inte nämna den oslagbara närheten till tåg, bussar och Arlanda Express, och tunnelbana och pendeltåg som enkelt nås via den nya stationsentrén i Stockholm Continental på andra sidan Vasagatan. Där finns även pendeltågsresenärernas nya Station City när Citybanan öppnar för trafik i juli 2017. Ett kontor närmare staden, regionen, Sverige och världen är svårt att hitta!