Till innehåll
Jernhusen

Trafik och biljetter

Flygbussarna och Flixbus har biljettkontor i terminalen. Övriga biljetter säljs direkt hos varje bussbolag. Här hittar du information om anslutningstrafik till flyg och båt, abonnera buss och bussbolag i linjetrafik.

Köpa bussbiljett

Köp biljett direkt via det bussbolag du ska åka med.

Anslutningstrafik, flyg och båt

Från Cityterminalen avgår bussar till flygplatserna Arlanda, Bromma, Skavsta och Västerås, samt till färjeterminalerna för Eckerölinjen, Gotlandsbolaget, Silja Line/Tallink och Viking Line. Kontakta respektive bolag för information om tider och biljetter.

Bussbolag i linjetrafik

Dessa bussbolag trafikerar Cityterminalen med inrikes linjetrafik. Kontakta respektive bussbolag för information om tider och biljetter.

Utlandstrafik

Abonnerade bussar

Stora grupper, till exempel företag, föreningar eller skolklasser, har möjlighet att hyra en buss med chaufför till egna resmål. Kontakta bussbolaget för mer information om att abonnera en buss.

Terminalen

Cityterminalen har 19 utgångar till bussar på två plan med välskyltade avgångar och ankomster.

Terminalens tre entréer i gatuplanet är lättillgängliga för alla. Huvudentrén finns på på Klarabergsviadukten 72, mitt emot Stockholms centralstation.

Från terminalens andra kortsida nås Kungsgatan, och i mitten av hallens långsida finns en entré mot bussgatan. Stockholms Centralstation, pendeltågsstationen Stockholm City och tunnelbanestationen T-Centralen nås via rulltrappor och hissar.

Cityterminalen Stockholm

Cityterminalen

Klarabergsviadukten 72

Latitud: 59.33206

Longitud: 18.0557

Öppettider

Alla dagar 03.00–00.15

Laddar...

Stationer