Till innehåll
Jernhusen

Reklam och event

Jernhusen erbjuder reklam- och eventytor på Nordens mest besökta platser. Allt ekonomiskt överskott återinvesteras till förmån för stationernas utveckling, för att fler ska välja ett hållbart resande. 

På våra centralstationer kan mediaköpare skapa starka upplevelser och kreativa kampanjer, stärka varumärken och nå en miljonpublik. Vi erbjuder event- och reklamytor på stationer med totalt över 550 000 besökare per dag. I snitt stannar en besökare i 15 minuter på våra stationer.  

Fråga oss så berättar vi om vilka vepor som gör intryck, vilka eventytor som passar för sampling, pressvisning eller en pop-up store. Eller hur du gör en take-over på en hel station. Ingenting är omöjligt! 

Ring 08-410 032 00

  • Centralstationens främsta styrka som arena för reklam och event ligger i de stora flöden av människor som besöker stationen.

    Priserna på olika reklamytor är satta utifrån antalet besökare samt storleken på ytan. Det betyder att en eventyta eller en vepa på en mindre station är billigare än på exempelvis Stockholms Centralstation.

    Allt ekonomiskt överskott återinvesteras till förmån för stationernas utveckling, för att fler ska välja ett hållbart resande. Det ligger i linje med Jernhusens vision om att göra skillnad för människor och miljö.

    Ladda ned vår digitala produktkatalog med priser och paketlösningar för reklam och event på stationer från norr till söder.

    Produkter och priser 2023 (PDF 16 Mb)

Löfbergs - 94% gillade kampanjen

När Löfbergs bjöd på kaffeprovning och möjligheten att påverka framtidens take-away produkter på Stockholms Centralstation, tog de stationens besökare med storm.

Case: Löfbergs

Thailändska turistbyrån - 200 kvadratmeter Thailand

Thailändska Turistbyrån bjöd resenärer och besökare på Stockholms Centralstation på ett “Mini Thailand” under en vecka.

Case: Thailändska turistbyrån

Greenpeace - Ett hav av hopp

Två stora valar och autentiskt skräp från havet är några av delarna i Greenpeace kampanj. Budskapet på Stockholms Centralstation löd: Ann Linde – skydda våra hav!

Case: Greenpeace

Kontakt

Johan Mattsson

Försäljning

08-410 032 00