Till innehåll
Jernhusen

Thailändska turistbyrån - 200 kvadratmeter Thailand

Thailändska Turistbyrån bjöd resenärer och besökare på Stockholms Centralstation på ett “Mini Thailand” under en vecka.

Kund: Thailändska Turistbyrån
Byrå: SpoilConcept Communication

Folk kunde uppleva Thailand genom virtual och augmented reality, lära sig mer om Thailand, testa sitt thailändska uttal och tävla om resor. Populärast var ”Golden Ticket Box”, där man klev in i en glasbox och fångade guldbiljetter för att tävla om flygresor till Thailand.

"Thailändska Turistbyrån skapar en positiv upplevelse för resenärer och besökare på Stockholms Centralstation. SpoilConcept har en bra känsla för hur man skapar ett lyckat event med upplevelsedesign, kreativitet och autenticitet"

– Ann Hermansson, tidigare marknadsansvarig Jernhusen Media.

Under en vecka fick hundratusentals chansen att upptäcka nya sidor av Thailand och möta kunnig personal som gav tips och råd.

– Thailändska Turistbyrån är mycket nöjd över installationen på Stockholms Centralstation. Det var fantastiskt att se så många människor engagera sig i aktiviteterna, ta bilder, videos och ha en trevlig stund. Under en hel vecka fick folk uppleva Thailand på ett unikt sätt genom vår installation. Med tanke på att 1,5 miljoner passerar genom Centralstationen varje vecka, har en hög andel tagit del av installationen, vilket gör detta event extremt framgångsrikt. Eftersom Thailand är en av de främsta destinationerna utanför Europa för svenskar är vi glada över denna framgång och att så pass många människor fick uppleva Thailand tillsammans med oss, säger Eurblarp Sriphiromya, direktör på Thailändska Turistbyrån (TAT) för Norden och Baltikum.

Kontakt

Johan Mattsson

Försäljning

08-410 032 00