Till innehåll
Jernhusen

Jernhusen hyr ut sista lediga kontoret på Stockholms Centralstation till Tradedoubler

Stockholms mest centrala kontor är nu fullt uthyrda. Efter sommaren kommer Tradedoublers medarbetare att flytta in på Stockholms Centralstation. På denna pulserande plats får de stora salar med återskapade detaljer från 1872, högt i tak, vackra trägolv och tidsenliga material av hög kvalitet.  

2023-06-21

Stockholms Centralstation Exteriör

Vi på Jernhusen välkomnar Tradedoubler till Stockholms Centralstation. Mer centralt kan det inte bli. Stationen har ett fantastiskt utbud och innehåller det mesta i form av butiker, restauranger och service, i direkt anslutning till alla typer av kollektivtrafik, säger Petra Hersgren, regionchef på Jernhusen.   

Techbolaget Tradedoubler är ett globalt bolag som erbjuder en stor bredd av techlösningar inom digital marknadsföring. Bolaget grundades i Sverige 1999 av Felix Hagnö och Martin Lorentzon. Det första kontoret var ett 6 kvadratmeter stort rum i Hagnös lägenhet. Nu har bolaget 15 kontor över hela världen. Tradedoubler tar nu nya steg i Sverige och flyttar från coworkingaktören WeWork till 725 kvadratmeter på Stockholms Centralstation.  

Alla 60 medarbetare på Tradedoubler är otroligt peppade på att flytta in i det nya kontoret på Stockholms Centralstation. Vi föll direkt för auran i lokalen, alla fina detaljer och att den ligger nära precis allt, säger Viktor Wågström, CFO på Tradedoubler. 

Kontoren på Stockholms Centralstation renoverades under åren 2013–2015. Med utgångspunkt i husets K-märkning moderniserades lokalerna för att hålla högsta möjliga standard. 

Området runt Stockholms Centralstation fortsätter att utvecklas. Under namnet Centralstaden planeras en överdäckning av spårområdet, där upp till 10 000 nya arbetsplatser skapas. 

Fakta:  

Kontorslokalerna genomgick en fullständig men varsam renovering under åren 2013-2015.  
Byggnadsår: 1866-1872 
Arkitekt: Adolf W. Edelsvärd  
Adress Centralplan 15 
Yta: 725 kvadratmeter  

Kontakt

Jernhusens Presstjänst

08 - 410 626 10