Kontakt

Henrik Fontin

Chef HR & Kommunikation

0706-20 11 88

henrik.fontin@jernhusen.se

Press

Jernhusens pressmeddelanden.

November 2020

 • Foajén vid Malmö Centralstation vinnare av Sweden Green Building Award

  I tuff konkurrens kammade Foajén hem segern i kategorin Årets BREEAM-byggnad i Sweden Green Building Awards som premierar hållbart samhällsbyggande.

 • Stockholmsmarknader och Svenska Parasportförbundet vinner Jernspiran

  Ett företag och en organisation som gör skillnad för miljö och människor står som årets vinnare i Jernspiran. Stockholmsmarknaders vinnande idé inspirerar oss att ge nytt liv till plagg och prylar. Svenska Parasportförbundet övertygade juryn med en engagerande idé som kan förändra spelplanen för personer med funktionsnedsättning. Vinnarna prisas av Jernhusen med kommunikationsytor värda totalt 1,2 miljoner kronor på Stockholms Centralstation.

Oktober 2020

 • Jernhusen fortsätter sin gröna finansieringsresa

  Jernhusen har i måndags återköpt delar av utestående obligationer till ett nominellt belopp om 243 MSEK. Samtidigt genomfördes en nyemission av en femårig grön obligation till ett belopp om 250 MSEK.

 • Delårsrapport januari – september 2020

  Då coronakrisen lett till lägre intäkter och negativa värdeförändringar är resultatet för perioden avsevärt lägre än samma period föregående år. Många av Jernhusens hyresgäster har haft väsentligt lägre intäkter än tidigare till följd av minskade resenärsflöden, varför vi har valt att stödja dem med rabatter och genom att bevilja uppskov med hyresbetalning.

 • Kontorsbyggnaden Foajén vid Malmö Centralstation är nominerad till Sweden Green Building Award

  Foajén är utvald som finalist i kategorin Årets BREEAM-byggnad i Sveriges mest prestigefyllda pris för hållbart samhällsbyggande: Sweden Green Building Awards. Vinnaren meddelas den 11 november.

September 2020