Till innehåll
Jernhusen

Lokgatan 8

Här kommer alla trivas!

Fräscht pentry
PLATS:

YTA:

1485 ㎡

TILLTRÄDE:

Enligt överenskommelse

HYRA:

Kontakta annonsören

Kopiera länk

Ljust, effektivt och lätt!

Ett otroligt välplanerat kontor som möjliggör ett effektivt arbete med stora sociala möjligheter. Arbetsplatserna löper längs med fasad och alla har fint dagsljus. Stort pentry där man kan samla alla anställda (och kunder) för information och event. Alla har lätt att hit då man är granne med Malmö Centralstation. Och kommer man med cykel eller snabba ben så finns både cykelparkering och omklädningrum med duschar. Vill man ses på en kaffe ute i friska luften så kan man gå till husets gemensamma terrass för en välbehövlig paus eller ett lättsammare möte. En riktig pärla som måste ses! Vi hörs!

Byggår: 2017-2019

Inte långt från huset finns Malmös stadskärna med stort utbud av bland annat mat, träning och shopping. Det är även nära till andra intressanta målpunkter såsom Malmö Live, saluhallen och Västra hamnen. För att uppmuntra till ett klimatsmart resande spelar läget för huset en avgörande roll men också facitliter inom byggnaden såsom tilltagna cykelparkeringar under tak och möjlighet till dusch och omklädning.

Foajéns centrala läge i staden skapar goda möjligheter för transport till kollektivtrafik samt till fots eller cykel. På någon minuts gångavstånd har du tillgång till Malmö Centralstation.

Anmäl ditt intresse för detta objekt

Formuläret skickades

Något gick fel, försök gärna igen