Till innehåll
Jernhusen

Hela och rena tåg

Jernhusen är störst i Sverige på depåfastigheter, med kundanpassade och högspecialiserade anläggningar nära de stora trafikstråken. På depåerna sker tvätt, service och reparation av persontåg och godståg.

Om depåer

Hagalund depå

Hagalunds depå i Solna, Stockholm hanterar cirka 100 tåg dagligen, vilket gör den till en av de största i hela norra Europa. Ursprungligen byggdes depån på tidigt 1900-tal och genom åren har den utvidgats och moderniserats för att möta de växande behoven.

Hagalunds depå

Kundanpassade depåfastigheter

Jernhusen är en ledande ägare av depåer i Sverige. Våra fastigheter spelar en avgörande roll för tågtrafiken genom att erbjuda högteknologiska faciliteter för uppgifter som tvätt, städning, reparationer, fekalietömning och uppgradering av tåg. Vi utvärderar kontinuerligt behoven av depåtjänster för att förbättra vårt erbjudande till våra kunder och anpassa oss till förändrade förutsättningar.

Våra depåer

Lediga lokaler för industri, lager och verkstäder

Upptäck vårt utbud av logistiknära lokaler som är perfekta för järnvägsinriktade och industriella verksamheter, lagerhantering och verkstadsändamål. Högteknologiska faciliteter nära de stora trafikstråken och alltid i centrala lägen.

Lediga lokaler

Sävenäs depå i Göteborg

I Sävenäs tillhandahåller Jernhusen en underhållsdepå för Västtrafiks fordon. Här utförs framför allt fordonunderhåll.

Göteborg depåer

Så tas tågen om hand i depåerna hos Jernhusen

Titta på filmen om verksamheten på Jernhusens underhållsdepåer för tågunderhåll. Se vad som sker för att få hela, rena tåg som är redo för resenärerna.

Laddar...

Jernhusens depåer

    Kontakt

    Peter Larsson

    Chef Depåer och Kombiterminaler

    072-210 95 47