Till innehåll
Jernhusen

Skeppsbron 1C

Bekvämt, vackert och centralt

Malmö Centralstation en unik bevarad fastighet från 1858
PLATS:

Malmö

YTA:

815 ㎡

TILLTRÄDE:

Enligt överenskommelse

HYRA:

Kontakta annonsören

Kopiera länk

Takhöjder och tidstypisk charm

Om ni hyr kontor här så är kontoret aldrig långt bort. Att sedan kontoret är både representativt och supercharmigt är såklart ett extra plus. Här finner ni en blandad planlösning som kan husera ca 55 arbetsplatser som ger möjligheter att skapa rum för mycket möten. Ytskikten är genomgående vackra med tjusiga parkettgolv och snickerier. Och takhöjden gör ingen besviken - 3,5 meter i stora delar av lokalen. Kom på visning!

Fastighetsbeteckning: Malmö Innerstaden 31:10

Centralare än Malmö Central finns inte! Goda grannar som Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Malmöbor och resenärer kommer idag till Malmö C för att mötas, äta, uträtta ärenden, fika mm. Detta är Malmös nya framsida!

På Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm.

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!

Ladda ner planritning

Ladda ner planlösning

Anmäl ditt intresse för detta objekt

Formuläret skickades

Något gick fel, försök gärna igen